Regler och spel

Bandy

I bandy finns det en del regler som ska följas. Reglerna har utformats så att de ska kunna tillämpas på olika nivåer av bandy. Dock kan det förekomma skillnader för till exempelvis juniorer. Varje lag ska bestå av 11 spelare varav en är målvakt. Det är bara målvakten som får röra bollen med händer eller fötter, men då bara inom straffområdet som finns framför det egna målet.

Domare kan med olika kort markera straff för brott mot olika regler. Det finns gult kort, rött kort, blått kort och vitt kort.

Bandy judges

Spelet

Bandy spelas på en plan gjord av is. Den ska ha en kortsida som är på 60–65 meter och en långsida på 90–110 meter. I mitten av planen finns det en tjock röd linje som går från långsida till långsida. Runt planens långsidor ska det vara en tjock sarg. På varje sida av planen finns en målbur. Som bandyspelare är det ett måste ha på sig rätt utrustning. Det innebär bland annat skridskor, hjälm, munskydd/tandskydd samt att målvakten bör ha skydd för hela ansiktet. Kläderna bör även ha en färg som gör att man vet vilket lag de tillhör. Klubborna ska ha annan färg än vad bollen har. Som spelare ska man även ha olika skydd för de olika kroppsdelarna. En bandymatch brukar bestå av två halvlekar, 45 minuter per styck. Halvtid brukar vara en paus på 15 minuter. Man får göra byte av spelare under pågående match. Som mest får ett lag ha med sig 4 avbytare varav en ska vara målvakt.

When the plane leaves, all players’ stakes placed on this flight, however, not withdrawn with time, are lost. olish mostbet With the Affiliate Valley, you don’t must be another Facebook to earn on it. mostbet uz Live casino at our platform is populated by the video gaming of world well-known providers like Ezugi, Evolution, and Vivo Gaming. mostbet Υοu саn dο thіѕ mаnuаllу οr сhаngе thе ѕеttіngѕ οn уοur рhοnе tο еnаblе аutοmаtіс uрdаtеѕ frοm Μοѕtbеt. olishingiz